2019-01-15 06:22:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Őrizze meg a nyugalmát!

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bika jegyében áll. Anyagi életében hirtelen komoly problémák lépnek fel. Sajnos nem csak az ön hibája ez, hanem a kedveséé is. Próbálják meg együtt megoldani a felmerülő gondokat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jó hangulatban ébredt, egy telefon vagy egy üzenet most mégis fölzaklatja. Őrizze meg megszokott nyugalmát és biztonságérzetét. Ha lehet, ne induljon hosszabb útra!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A karrier területén még mindig tart a lendülete, sikere van, ám az irigyei is sokasodnak. Ha ügyes, túljárhat az eszükön. Szembe fordíthatja őket egymással. Ma ne induljon vásárolni, a csillagok állása nem jó a pénzköltésre!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kellemes, ígéretes meghívást kaphat egyik ismerősétől. Tegye magát mindenképpen szabaddá, mert remekül fogja érezni magát. Adjon megjelenésére! Ruházatában válassza a különlegeset, az egyedit.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold – a család bolygója – kellemetlen kapcsolatban van az Oroszlán jegyével. Valakinek nagyon nagy szüksége van önre, ha tud, álljon a rendelkezésére, és a többi dolgot halassza el másnapra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Jupiter, a Neptunusz, sőt még a Vénusz is támadja a Szűz jegyét. Ma sajnos sok kellemetlensége akadhat. Ha tud, a jogi ügyekből mindenképpen maradjon ki! A teendőit a lehető leghamarabb zavarja le, és menjen haza egy kicsit korábban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Toleránsan kell ma viselkednie. Ha a másik fél elveszti a türelmét, ön őrizze meg a nyugalmát! Ha jó természete kerül előtérbe, elkerülhetőek a veszekedések. Remek lehetősége nyílik arra, hogy elintézzen egy régóta halogatott otthoni feladatot. Ha otthona szépítéséről van szó, nem sajnálja rá sem az időt, sem a pénzt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a szemben álló Bika jegyéből ragyog önre. Vásároljon ma néhány új ruhát és a hobbijához új felszereléseket. Pihentető és boldog nap vár önre. Új kollégájával egyelőre tartsa meg a három lépés távolságot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kellemes nap ez a mai, csak apróbb feladatokat kell elvégeznie. Megpróbál minél jobban kikapcsolódni, és tartalmas programot szervezni, amikor is mindenki jól érzi magát környezetében.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma ne foglalkozzon olyasmivel, amibe még nem gyakorolta be magát alaposan. Önhibáján kívül is ejthet komoly hibákat. Délután a legjobb lenne, ha sétálna egy nagyot, és kiszellőztetné a fejét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Bika jegyében áll, a Nap a Bakban. Nem teheti meg, hogy kivonja magát hozzátartozói életéből, még akkor sem, ha úgy érzi, rengeteg fontosabb dolga akadna. Ma tegyen eleget minden családi kötelezettségének.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem létezik olyan feladat, amit ne tudna elvégezni. Végre megmutathatja képességeit. Fogadjon el minden kihívást, ajánlatot. Szívügyekben romantikus periódusban van, mindenkit elbűvöl derűs egyéniségével.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: